Tetők teljeskörű felújítása, ingyenes árajánlattal és helyszíni felméréssel. Országosan megtekinthető referenciákkal.
Menü
Horváth ferenc
szakmai és kereskedelmi vezető
(30) 283-0570
Várjuk levelét!
e-mail címünk:
1985 óta az építőiparban

Akció

Gyors cserepezés német lift rendszerrel

Cseréptetők teljeskörű kivitelezése, gyorsan és szakszerűen, német cseréplift rendszerrel!

kep1
kep2

 

kep1
kep2

 

Ez a munkafázis az, amit a legtöbben ismernek a tetőfedés folyamatából. Persze ez nem meglepő, hiszen a cserép az egyik leglátványosabb tetőfedő anyag, ami komoly hatást gyakorol házunk megjelenésére.

Éppen ezért a cserép kiválasztása is komoly mérlegelést kíván. Tudni kell például, milyen környezeti hatások érik majd a házat, vagy hogy milyen típusú, formájú, szerkezetű, szögű lesz a tető. A különféle anyagból készült, igen eltérő tetőcserepek között nehéz eligazodni – szerencsére ügyfeleink nyugodtan támaszkodhatnak több évtizedes tapasztalatunkra és szakértelmünkre.

Cégünk többféle cserepet forgalmaz és használ, amelyekben közös, hogy mind ellenálló és természetes anyagok, amelyek tökéletes vízzárást biztosítanak, igen tartósak és rendkívül esztétikusak. A gyártókkal való közvetlen kapcsolatnak köszönhetően kedvező árat tudunk vevőinknek biztosítani.

A Creaton cserépgyár kiemelt partnereként a hazánkban elérhető egyik legjobb cserepet is kedvező áron tudjuk beépíteni, amelyre a mi kivitelezésünkkel 50 év garanciát vállalunk.

Cseréplift:

Ha szeretné megkönnyíteni az építkezést és a tetővel kapcsolatos munkákat, érdemes cserépliftet használnia. Sokkal biztonságosabbá teszi a munkát, tégla, cserép és malter is könnyen mozgatható vele.

És még milyen előnyökkel jár? Olvasson tovább!

  • Könnyen helyszínre szállítható
  • Könnyedén pár perc alatt felszerelhető
  • Akár 3-4 dolgozó munkáját is képes pótolni
  • 2 ember tetőn és állványon könnyen át tudja helyezni
  • Megkönnyíti a dolgozók munkáját és lerövidíti a munkavégzés idejét
  • Biztonságosabbá teszi a kivitelezést
  • Fokozatosan állítható a munkamagassága
  • Nemcsak felfelé, de visszafelé is szállít, ezért bontásokhoz is kiválóan használható!
kep1
kep2

 

Kerámia- vagy betoncserép ?

Kerámiacserép

A kerámia cserép az egyik legrégebbi és egyben a legnépszerűbb tetőfedési megoldás napjainkban is. 

Széles forma- és színválasztékkal rendelkező termék, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb és legesztétikusabb alternatívát.

A kerámiacserepek gyártása során nem keletkeznek káros anyagok, valamint a termék 100%-ban újrahasznosítható.

Porózus szerkezetének köszönhetően a tető lélegzik, nem reked a beltérben a pára és nedvesség, így kisebb a valószínűsége az egészségre káros penész kialakulásának.

Jó hőszigetelésének köszönhetően a tetőtér nyáron lassan melegszik fel, télen pedig lassan hűl le, jó hangszigetelése miatt az utca vagy a szomszédok zajait is kiszűrheti, így garantálva a békés, nyugodt otthonlétet.

Hő és tűzálló, mivel a kerámia tetőcserép nem éghető, így mi sem garantálhatná jobban a tűz elleni biztonságot.

Betoncserép

Kiváló vízzáró tulajdonágát tömörségének köszönheti, emiatt a csapadékot teljes mértékben elvezeti, így az nem hatol a pórusok közé. Ezért egyrészt a fagyás-olvadás ciklusok a víz térfogatának változásával nem károsítják a cserepet, nem mállik, tehát megnő a tartóssága. Másrészt nem szívja magába a vizet, így a tető súlya sem ingadozik, ami a tetőszerkezetre is jótékonyan hat.

A betoncserép alapanyagában színezett. A kívánt színt oxidfestékkel kapja, ezért az egyes cserepek színe nagy felületen is homogén. A betoncserepek színe a korszerű felületkezelési eljárásoknak köszönhetően természetes és homogén, akár az agyagcserepeké.

A héjazat megfelelő súlya a viharállóságban, hő- és hangcsillapításban játszik fontos szerepet. A tetőszerkezet méretezésénél azonban ez – a szél-, a hó- és a fedélszék terhei mellett – csupán 15-20 %-ot jelent!

Ácsmunkák teljes körű ügyintézéssel:

kep1
kep2

Teljes körű ügyintézéssel vállaljuk új tetők ácsolását és régi tetők korszerűsítését. Több évtizednyi tetőfedési tapasztalattal a hátunk mögött is fontosnak tartjuk, hogy a legfrissebb technológiákban is jártasak legyünk. Velünk azon nem csupán maga a tetőépítés gyorsabb és kiszámíthatóbb, de megkönnyítjük az azzal járó adminisztrációt is. Segítünk eligazodni nem csak az anyagok és a folyamatok között, hanem az idénybe vehető támogatások között is.

A tető meghatározó része a háznak, újonnan építve vagy felújítva is hosszú távú befektetésnek bizonyul. Ahhoz, hogy az elkészült tetővel elégedettek legyünk, minőségi anyagokat kell választani, és azt is tudni kell, miből mennyire lesz szükség, és hogy persze mindez milyen költséggel jár majd. Ezért érdemes megfontolt döntést hozni róla – ehhez szakembereink hasznos tanácsokat, valódi segítséget adnak a hozzánk fordulóknak.

A tervezéstől a kivitelezésig legfőbb célunk, hogy a megrendelő igényeit kiszolgáló, minden követelménynek és műszaki előírásnak megfelelő tetőszerkezeteket adhassunk át. Az általunk készített tetőkre a magas minőségű anyagok és a szakszerű kivitelezés miatt számos szakmabeli céggel elletétben igen komoly – akár több évtizedes – garanciákat vállalunk.

Nálunk nincsenek apró betűs részek és rejtett költségek sem. Az árajánlatot csak az ingyenes, személyes felmérés után készítjük el. Az általunk forgalmazott építőanyagokra ráadásul a gyártói kedvezmények miatt igen jutányos árakat tudunk adni.

Tapasztalt szakembereinknek és összeszokott csapatainknak köszönhetően a munkát rövid határidőkkel vállaljuk és végezzük el.

 

kep1
kep2

A tetők megtervezésétől az átadásukig igyekszünk mindent a megrendelők igényeihez szabni és számunkra a legjobb megoldásokat megtalálni, megvalósítani. Ehhez Magyarországon szinte egyedülálló tapasztalattal és összeszokott szakembergárdával rendelkezünk. Mivel a piacon szinte az összes elérhető technológiát tudjuk alkalmazni, ezért mindig sikerül az ügyfél számára legjobb ár-érték arányú termékeket beépíteni.

A helyszíni felmérés és a személyes konzultáció alapján gondosan tervezzük meg a tető rétegeit, tartó- és fedélszerkezetét, párazáró rendszerét és héjazatát. Ugyanilyen alaposak vagyunk a megépítés során is.

A komplex kivitelezés mellett vállaljuk kiegészítő munkák elvégzését is, így tetők hőszigetelését számos alternatívával, a tetőhöz tartozó teljes bádogosmunkát, az ereszcsatorna rendszer telepítését, előtetők és teraszok ácsolását, valamint fafödémrendszerek készítését.

Ingyenes árajánlatért érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén:

E-mail: albaplaster@gmail.com

Tel: +36-30-283-0570

Vissza