Tetők teljeskörű felújítása, ingyenes árajánlattal és helyszíni felméréssel. Országosan megtekinthető referenciákkal.
Menü
Horváth ferenc
szakmai és kereskedelmi vezető
(30) 283-0570
Várjuk levelét!
e-mail címünk:
1985 óta az építőiparban

Prémium homlokzati hőszigetelés

Grafitos homlokzati hőszigetelés


Nehéz megtalálni a megfelelő hőszigetelést, hiszen az nagymértékben függ a szigetelni kívánt felülettől, az minőségtől és az élettartamtól.

A grafitos hőszigetelés az egyik legpraktikusabb megoldást nyújtja homlokzatok szigeteléséhez, egyúttal igen kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik.

 


Igény szerint vállaljuk a nyílászárók cseréjét is a hőszigetelés előtt!
 Jellemzői

A prémium grafitos hőszigetelő lemez a hagyományos termékekhez képest nagyobb hőszigetelő képességgel rendelkezik. Ezt a polisztirol alaphoz kevert grafit adalék teszi lehetővé, melynek köszönhetően a lemez felülete szürke, betonra emlékeztető színű. A grafit adalék lecsökkenti a hőátadást a polisztirol cellákban, így kedvezőbb lesz az anyag hővezetése, ez pedig az energiatakarékosságban is jelentkezik.

A prémium grafitos hőszigetelés legnagyobb előnye, hogy vékonyabb anyag szükséges a megfelelő szigeteléshez, mint a hagyományos változatok esetében. Az elvárt értéket kisebb vastagságban is elérik, ez különösen fontos lehet olyan területeken, ahol korlátozott hely áll rendelkezésünkre.

Sötét színének köszönhetően azonban jobban magába szívja a nap melegét, így a szigetelési munkálatok során erre figyelni kell. Érdemesebb inkább a reggeli vagy késő délutáni órákban végezni a ház szigetelését.

Ez is kiküszöbölhető azonban azzal a megoldással, amikor a grafitos lemez egyik oldalán valamilyen élénk színű festékkel vonják be, amely visszaveri a napsugarakat, ezáltal elkerülhető a felület túlzott felmelegedése.

Alkalmazhatósága

A termék más fizikai tulajdonságaiban megegyezik a hagyományos lemezekkel, így nem igényel új technológiát az alkalmazása.

Referenciáink képekben