Tetők teljeskörű felújítása, ingyenes árajánlattal és helyszíni felméréssel. Országosan megtekinthető referenciákkal.
Menü
Horváth ferenc
szakmai és kereskedelmi vezető
(30) 283-0570
Várjuk levelét!
e-mail címünk:
1985 óta az építőiparban

Rólunk

Több, mint 3500 átadott új vagy felújított tető.

Cégünk fő profilja a tetőfedés és tetőfelújítás, valamint új tetők készítése.

Ezen túlmenőleg bontás nélküli palatető felújítással is ugyanúgy foglalkozunk. Tevékenyégeink közé tartozik továbbá családi és társasházak részleges, illetve teljes körű felújítása és generál kivitelezése, úgy mint tetőfelújítás, homlokzati hőszigetelés, ács bádogos munkák, vagy egyéb kőműves munkák.

Vállaljuk lakások, házak, üzletek építését, teljes körű építőipari felújítását, generál kivitelezését. Tapasztalt szakember gárdánk előtt nincs lehetetlen.

Nem csak új tető építés esetén, hanem tetőfelújítás folyamán is igyekszünk a megrendelő összes igényének megfelelni. A piacon rendelkezésre álló tetőfedési eljárások többségével foglalkozunk. Számos tetőfedő anyag esetében nem csak kivitelező, hanem forgalmazó és hivatalos márkaképviseletként, igen kedvező áron tudjuk biztosítani a szükséges anyagokat a kivitelezés mellé.

Gerard tető és Lindab tető teljes kínálatát nyújtjuk megrendelőink számára.

Tető felújítás >  Új tető építés >  Tetőfedő anyagok bemutatásA >


Épület homlokzati hőszigetelés

Szintén kiemelkedően fontos tevékenységi köreink egyike az épület homlokzati hőszigetelés és annak felújítása, legyen szó komplett hőszigetelő rendszer kiépítéséről, vagy a csak vakolásáról, homlokzat festésről. Szakembereink, gyorsan, rövid határidővel, saját állványzatrendszer kiépítéssel dolgoznak.

A homlokzati hőszigetelés mellett kapcsolódó kiegészítő munkákat (ablakpárkány beépítése, ereszdeszka festése, esőcsatornák átszerelése, stb.) is vállalunk.

Úgy gondoljuk, hogy cégünk szakmai tapasztalata, és 30 éves generálkivitelező szakmai múltunk, kollégáink kiemelkedő szaktudása, és a cég komplex munkavégzése az Ön számára is megoldást tud nyújtani.

Ingyenes felméréssel, szakmai konzultációval készségesen állunk rendelkezésére.

Kérjük, keressen minket bizalommal!