Tetők teljeskörű felújítása, ingyenes árajánlattal és helyszíni felméréssel. Országosan megtekinthető referenciákkal.
Menü
Horváth ferenc
szakmai és kereskedelmi vezető
(30) 283-0570
Várjuk levelét!
e-mail címünk:
1985 óta az építőiparban

Magastető szigetelés

A legjobb módja a megtakarításnak a minőségi szigetelés

A tetőn keresztül történő hőveszteség minimalizálásával jelentős mennyiségű energiát takaríthatunk meg.
A megfelelő hőszigetelés egyrészt pénztárcakímélő, mivel beépítés után csökkenti a fűtési költségeket, másrészt pedig környezetbarát, köszönhetően a kevesebb energiafelhasználásnak, így a kevesebb szennyezésnek is.

Magastetők hőszigetelése

Új építésnél, és felújításnál alkalmazható, nagy táblaméret miatt, dőlésszögtől és szarufa kiosztástól függetlenül. Kiemelkedően magas hatásfokkal (λd = 0,022 W/mK) biztosítja a házak téli és nyári hővédelmét, szarufák alatti, és szarufák feletti elhelyezési lehetőséggel. A táblák két oldalon alumínium fóliával , valamint felső oldalon átlapolt (öntapadó )polipropilén fóliával kasírozva.

Magastetők hőszigetelése

Lapostető hőszigetelése

A hőszigetelésnek kulcsfontosságú szerepe van az energiamegtakarításban. Egyre magasabbak a követelmények, a hűtési és fűtési energiaigény csökkentésére.A hővezetési tényezőt figyelembe véve, az InnoPan PIR a leghatékonyabb szigetelési termékek közé tartozik, ami lehetővé teszi a sokkal vékonyabb lemezek használatát, a legtöbb hagyományos lappal vagy egyéb megoldással szemben. A kisebb vastagság kisebb sűrűséggel és megnövekedett hőteljesítménnyel számos előnnyel szolgál lapostetők hőszigetelésénél.

Lapostető hőszigetelése

Ajánlott megoldásaink: