Tetők teljeskörű felújítása, ingyenes árajánlattal és helyszíni felméréssel. Országosan megtekinthető referenciákkal.
Menü
Horváth ferenc
szakmai és kereskedelmi vezető
(30) 283-0570
Várjuk levelét!
e-mail címünk:
1985 óta az építőiparban

Tető hőhídmentes szigetelése

A Bachl PIR termékcsalád

A Poliuretán (PIR) a cellák belsejébe zárt pentán gáznak(amely kétszer jobb hőszigetelő a levegőnél) köszönhetően elsőrangú hőszigeteléssel rendelkezik. A hőszigetelés szempontjából fontosabb területeken, mint pl. a hűtőtechnika szinte kizárólag poliuretánt használnak. A PIR az egyik legjobb hőszigetelési paraméterrel rendelkezik az ismert hőszigetelő keményhabok közül, ezáltal új lehetőséget kínál a magyar építőipar számára.

Magastetős alkalmazás

Hazánkban a családi házak, társasházak nagy többsége magastetős kialakítással épül.
A poliuretán hőszigetelő anyag lehetőséget nyújt a belső látszó faszerkezetek természetességének kiemelésére, illetve variálható, egyedi tetőfelületek kialakítására.
A tecta-PUR termékcsalád a változó igényekhez mindenben igazodó téli-nyári hővédelmet biztosít.
Épületeink igen eltérő tetőkialakítása, dőlésszöge, földrajzi elhelyezkedése különböző műszaki tulajdonságú alátétfóliák alkalmazását teszi szükségessé. A Bachl PIR termékcsalád megfelelő védelmet képes nyújtani fokozott vízzárósági körülmények, valamint extrémebb szélviszonyok közepette is.
A PIR táblákat közvetlenül a szarufákra lehet fektetni, így nem szükséges megbontani a belső teret, a tetőtér használata nem korlátozott a beépítés alatt.


 

Lapostetős alkalmazás

Vasbeton födémek esetén elérhetjük a kívánt mértékű lejtést a hőszigetelő elemek lejtésbe vágásával.
A Bachl PIR termékcsalád statikailag gyengébb szerkezeteken is használható, köszönhetően a hőszigetelés könnyű tömegének. Ebből adódóan kedvezőbben a logisztikai költségek, munkaidők.
A csapadékvíz szigetelés lejtése függ az azt fogadó felület szilárdságától.
Minél masszívabb felületről van szó, annál kisebb lejtés engedhető meg. A poliuretán táblák magas szilárdsága és nagy táblaméretei lehetővé teszik, hogy 1,68%-os lejtéssel készítsük el tetőnket. Gyengébb szilárdsági paraméterek esetén ennél nagyobb lejtésre van szükség.